Ще доступніші інвестиції з blago.invest: знижено поріг входу в інвестиційний фонд

Ще доступніші інвестиції з blago.invest:  знижено поріг входу в інвестиційний фонд

Починаючи з 1 грудня 2023 року впродовж періоду різдвяних та новорічних свят стати інвестором blago.invest можна зі зменшеним порогом входу – достатньо придбати 4 000 інвестиційних сертифікатів, номінальна вартість яких становить 400 тисяч грн.

Для операцій на ринку нерухомості потрібно мати значну суму коштів для купівлі нерухомого майна – близько мільйона гривень. Таким капіталом володіє не кожен.

Інвестувати у blago.invest можна від 400 тис. грн. Це робить інвестиції більш доступним для отримання прибутку на ринку нерухомості.


blago.invest – це пайовий інвестиційний фонд (ПІФ), що об’єднує кошти своїх інвесторів (учасників) та вкладає такі кошти одразу в декілька будівельних проєктів компанії blago з метою отримання прибутку, який надалі виплачує своїм інвесторам у формі дивідендів один раз на рік.


Інвестиції у фонд blago.invest мінімізують валютні ризики та диверсифікують капіталовкладення, адже фонд інвестує кошти та отримує доходи від декількох будівельних проєктів і, при цьому, інвестиції фонду прив’язані до ринкового курсу долара США.


Пільгові умови входу в інвестиційний фонд blago.invest діють до 7 січня 2024 року.

blalgo.invest – доступні інвестиції на ринку нерухомості!

Щоб інвестувати, подайте заявку

Час може працювати на вас або проти.

Не втрачайте його.

    Наші контакти