Інвестиційний фонд blago.invest: вкладники самі визначають термін інвестицій

Інвестиційний фонд blago.invest: вкладники самі визначають термін інвестицій

Бути сучасним інвестором в Україні – задача із двома зірочками. По-перше, хочеться знайти актив з пристойною дохідністю, яка б відповідала поточним ризикам. По-друге, бажано б мати можливість самостійно визначати терміни такої інвестиції і момент виходу з неї. В умовах повномасштабної війни та невизначеності це вкрай важливо. Інвестиційних інструментів, які б відповідали цим умовам, не так багато, але вони є. Приклад – інвестиційний фонд blago.invest. 

blago.invest – один із перших на заході України інвестиційних фондів на ринку нерухомості. Він інвестує у будівельні проєкти провідної будівельної компанії з Івано-Франківська – blago, яка за більше ніж 20 років трансформувалася з девелопера на urban tech company. Зараз компанія реалізує понад 10 масштабних проєктів. У трьох з них – U ONE, А5, Family Plaza – blago.invest є співвласником.

З прибутків від інвестиційної діяльності фонд виплачує дивіденди своїм інвесторам. Майбутній заробіток останніх напряму залежить від тривалості інвестиції, яку вони можуть визначати самостійно. Саме це є однією з переваг blago.invest. Адже фонд забезпечує вкладникам можливість виходу з інвестиції через механізм зворотного викупу своїх цінних паперів по їх відповідним заявкам. Строк розрахунків при зворотному викупі не перевищує 15 робочих днів.

З інших переваг blago.invest варто відзначити те, що дохід інвестора – це його чистий прибуток. Тобто податки з нього йому сплачувати не доведеться, це за нього зробить фонд. Більш того, мова йде про дохід у твердій валюті, бо інвестиції у фонд та доходи інвесторів номіновані в доларах США.

Інвестувати у фонд можна через придбання його цінних паперів – інвестиційних сертифікатів. Останні є низько ризиковими активами, оскільки забезпечені вже збудованим нерухомим майном, яке компанія blago надає в іпотеку фонду, як гарантію повернення вкладених у будівництво коштів — офісна, торговельна і комерційна нерухомість. 

Фонд blago.invest може стати надійним джерелом прибутку від нерухомості на заході України, попит на яку з початку повномасштабного російського вторгнення зріс у рази і зробив її дуже привабливим інвестиційним активом. 

Окрім того він надає інвесторам можливість диверсифікувати свій портфель та отримувати прибуток не від одного, а одразу декількох житлових комплексів. Інвестиційний фонд об‘єднує кошти багатьох роздрібних учасників у потужний інвестиційний ресурс, що відкриває доступ до ринку інвестицій людям навіть з відносно невеликими коштами.

Ну, і головне – заробляти завдяки blago.invest можна стільки, скільки вважатиме за потрібне сам інвестор. Лише він сам бере на себе відповідальність щодо терміну свого перебування у фонді.

Подайте заявку

Щоб отримати індивідуальну консультацію про суму інвестицій, дохідність та інші умови

    Наші контакти