blago.invest: наповнюємо наш інвестиційний портфель

blago.invest: наповнюємо наш інвестиційний портфель

Різниця інвестицій у нерухомість та інвестицій в blago.invest – у масштабах проєктів. Інвестуючи у нерухомість ви купуєте квартиру. Інвестуючи у blago.invest ви інвестуєте у цілий будівельний проєкт. І навіть не один! А одразу у три масштабні будівельні проєкти одночасно! І дивіденди отримуєте теж від декількох проєктів.


blago.invest – це пайовий інвестиційний фонд (ПІФ), що об’єднує кошти своїх інвесторів (учасників) та вкладає такі кошти одразу в декілька будівельних проєктів компанії blago з метою отримання прибутку, який надалі виплачує своїм інвесторам у формі дивідендів один раз на рік.


Інвестиційний портфель фонду blago.invest диверсифікований, а його бізнес-модель відповідає класичним інвестиційним моделям західних фондів. Інвестуючи у blago.invest ви вкладаєте кошти у бідівництво таких проєктів:


U ONE

U ONE – це житловий комплекс на вулиці Б. Хмельницького. Концепцією U ONE передбачено будівництво багатоповерхового будинку квартального типу з правильними побутовими рішеннями. Власний закритий двір, дитячий майданчик, ландшафтний дизайн, гаражі, панорамне скління, 2 сходові і 2 ліфти у кожному під’їзді, продумані планування, закрита територія – все це забезпечить щоденний комфорт і насолоду від перебування удома. А віддалене розміщення від автомагістралі вбереже мешканців від шуму та загазованості повітря. Поруч з ЖК розташовані ТРЦ Veles Mall, ТЦ «METRO», екозона «Вовчинецькі гори».


А5

Це новий формат житла, якого досі в Івано-Франківську не було. Сучасний комплекс бізнес-класу будується у центральній частині міста. Квартири в А5 мають оптимальні планування задля раціонального використання кожного квадратного метра. Але комфорт в цьому комплексі не закінчується за стінами квартир. Прибудинкова територія включає в себе сучасні дитячі та спортивні майданчики, закритий облаштований двір та підземний паркінг. Розвинена інфраструктура довкола комплексу дає можливість планувати свій робочий та особистий час. Житло тут ідеально підходить для тих, хто хоче жити активно та сміливо, вдало організовувати робочі будні та знаходити час для відпочинку. Адже розташування ЖК дозволяє швидко і легко організовувати щоденні справи: 2 хв до магазину АТБ і ТЦ «Екстім Квадрат», 3 хв до дитячого садка «Малятко», 3 хв до ліцею №4, 3 хв до відділення «Нової Пошти» №9, 5 хв до спортклубу «Альянс», 10 хв до ратуші, 10 хв до міського озера.


Family Plaza

Сучасний житловий комплекс з орієнтацією на особистість. В центрі концепції комплексу є  індивідуальність мешканців – окремих особистостей з відмінними вподобаннями, потребами, стилем життя. Всі вони різні за віком та інтересами й тому потребують власного простору. Цю ідею нам вдалося втілити у сучасному житловому комплексі Family Plaza, ретельно спроєктувавши кожну квартиру. Зона для маминих занять йогою, робоче місце для тата, куточок для ігор та навчання малих чи більших дітей, кімната для теплих сімейних зустрічей – усі планування дозволяють використовувати життєвий простір саме так, як бажають його мешканці. Це єдиний житловий комплекс, в якому враховані потреби різних сімей. Ключова філософія Family Plaza – «Live. Work.Play» – означає можливість жити, працювати, розважатись, не виходячи за межі свого дому. На території комплексу передбачений великий торговий центр. А близькість до центру міста відкриває безліч варіантів дозвілля та розваг у найкращих закладах Івано-Франківська. ЖК Family Plaza – філософія щасливого життя

Щоб інвестувати, подайте заявку

Час може працювати на вас або проти.

Не втрачайте його.

    Наші контакти