Мінімальна сума інвестиції у 10 тис. дол. США діє до початку березня

Мінімальна сума інвестиції у 10 тис. дол. США діє до початку березня

Інвестувати у фонд можна від 10 тис. доларів США і така інвестиція принесе дохідність 8-9% у доларах. Пільгові умови інвестицій продовжено до 1 березня.  За цей період стати інвестором blago.invest можна, придбавши 4 000 інвестиційних сертифікатів фонду, номінальна вартість яких становить 400 тисяч грн.

Інвестиційний фонд загалом – це фінансовий інструмент, що активно працює у європейських країнах із розвиненою економікою та займається колективними інвестиціями: може використовувати та акумулювати вкладені кошти на різні завдання з метою отримання дивідендів.


blago.invest – це пайовий інвестиційний фонд (ПІФ), що об’єднує кошти своїх інвесторів (учасників) та вкладає такі кошти одразу в декілька будівельних проєктів компанії blago з метою отримання прибутку, який надалі виплачує своїм інвесторам у формі дивідендів один раз на рік.


Інвестиційний фонд blago.invest акумулює кошти інвесторів та інвестує у будівельний бізнес на заході України. Це збільшує масштаби прибутків. Для прикладу: мало хто може собі дозволити стати співвласником будівельного проекту чи будівельної компанії, щоб інвестувати та заробляти на будівництві житлових комплексів або навіть цілих мікрорайонів. Та зовсім інша справа, коли йде мова про інвестиційний фонд. Завдяки акумулюванню коштів у потужний інвестиційний ресурс, те що не під силу окремій особі, стає під силу фонду.

blago.invest об’єднує капітали роздрібних інвесторів та стає співвласником масштабних проєктів найбільшої будівельної компанії Івано-Франківська blago. Фонд диверсифікує капіталовкладення і мінімізує інвестиційні ризики, інвестуючи кошти у декілька будівельних проєктів   інвестує в будівництво житлових комплексів та цілих мікрорайонів.  blalgo.invest  робить інвестиції на ринку нерухомості доступними!

Щоб інвестувати, подайте заявку

Час може працювати на вас або проти.

Не втрачайте його.

    Наші контакти